Pitanje/komentar pristiglo u moje poruke na koje ću još ovaj put odgovoriti, ali ubuduće poštujte moj zahtev o postavljanju pitanja na forum
Molim vas, nemojte postavljati pitanja preko poruka. Pitanja postavljajte ovde na forumu da bi svi mogli da pročitaju i time se nećemo ponavljati po desetine puta.
''Ja planiram da upisem medicinski fakultet. Vec sam poceo sa pripremama iz biologije i hemije. Po savetu svoje profesorke biologije, krenuo sam od IV godine gimnazije, ponovo sam obnovio Biologiju razvića...Inace idem u gimnaziju i gradivo iz mojih knjiga mi nije problem. Medjutim, posto sam juce i danas ucio tu oblast, hteo sam da proverim svoje znanje i bacio pogled na informator i video katastrofalna pitanja. Polovinu ne znam da uradim. Toliko pojmova i stvari da je to strasno! Spominju se razne faze u mejotickim deobama i razne zivotinje, razne vrste placenti, i mnogo toga sto u nasim udzbenicima ne postoji. Dosta tih stvari postoji u vasim skriptama koje su fenomenalne zaista, nemam reci, odlicno. Ali bih ja pozeleo da vas kao iskusnog profesora pitam da li je dovoljne to gradivo iz mojih knjiga, s obzirom da informator nije menjan 10 godina i da u njemu jasno pise da ce pitanja u potpunosti odgovarati lekcijama iz gimnazijskih udzbenika... Razgovarao sam sa mojoj profesorkom i ona mi je potvrdila moje misljenje. Inace, ja obozavam biologiju, isao sam u II godini na takmicenje i stigao cak i do republickog, pokusacu ove godine takodje, jer meni je takmicenje dodatni stimulans da utvrdim gradivo, a i biologiju volim i kapiram... Eto, da ne bih bio na neki nacim demoralisan po pitanju svog znanja, zanima me vase mislenje...''