Pravilnik o takmičenju
- jelenche2512
- zainteresovan korisnik
Re: Pravilnik o takmičenju
ja nisam nasla, ali sam stavila na svojoj pocetnoj strani ime i prezime.. a sad ja tebe nesto da pitam xD Jesi li ogranicavala slajdove da ti se sami vremenski menjaju, ili mora neko da ih menja rucnio
-
Ja sam isto stavila tako imena mene i mentora xD
Ja ne znam sta cu sa slajdovima, mislim da je pouzdanije da ih ostavim, da moraju na klik da se menjaju, jer nikad ne znas sta moze da ti prekine pricu, mozda ti oni upadnu u rec, mozda se zakasljes xD Bas mi je fensi prezentacija <3
Ja ne znam sta cu sa slajdovima, mislim da je pouzdanije da ih ostavim, da moraju na klik da se menjaju, jer nikad ne znas sta moze da ti prekine pricu, mozda ti oni upadnu u rec, mozda se zakasljes xD Bas mi je fensi prezentacija <3
-
- prolaznik
Molim Vas da postavite link ako neko ima pravilnik/propozicije takmicenja za srednje skole 2010/11 godine. Hvala.
- jelenche2512
- zainteresovan korisnik
Zna li se tacan datum drzavnog takmicenja za srednje skole?
- tsnena
- Glavni i odgovorni
Mislim da je još uvek rano za tačan datum jer je ono negde u maju 2012.
- jelenche2512
- zainteresovan korisnik
Profesorka mi je rekla da su promenjene neke propozicije takmicenja, vezano za pisanje rada na republickom, znate li vi nesto o tome?
- tsnena
- Glavni i odgovorni
Ne znam na šta misli tvoja profesorka?jelenche2512 wrote:Profesorka mi je rekla da su promenjene neke propozicije takmicenja, vezano za pisanje rada na republickom, znate li vi nesto o tome?
Na sajtu Biološkog fakulteta stoji ovaj dokument http://www.bio.bg.ac.rs/takmicenja.htm
- jelenche2512
- zainteresovan korisnik
Pa nije ni ona znala tacno da mi kaze, samo je rekla da ima nekih izmena za srednje skole vezano za rad, i da ce mi reci na pocetu drugog polugod.
-
Čula sam da se ove godine na republičkom takmičenju ne piše rad. Možete li mi reći da li je to tačno, ukoliko ste obavešteni o tome..? Hvala 

- tsnena
- Glavni i odgovorni
Na sajtu Biološkog fakulteta stoji ovaj dokument http://www.bio.bg.ac.rs/takmicenja.htmcomy wrote:Čula sam da se ove godine na republičkom takmičenju ne piše rad. Možete li mi reći da li je to tačno, ukoliko ste obavešteni o tome..? Hvala