Koju muziku volite?
-
- prolaznik
Re: Koju muziku volite?
Sve živo, klasiku, izvornu, pop, rok, alternativnu, hevi metal. Izuzetak su hip hop i turbofolk.
-
Volim i slušam uglavnom metal,i od toga stvarno svašta;od thrasha do symphonic-a i gothic-a.Volim zapravo sve od metala što je old school,nikako ne volim nu-metal i uopšteno taj noviji zvuk.Znači:thrash,black,power,progressiv,doom,death,heavy,symphonic,gothic,speed,itd mrzi me da nabrajam.Volim i rock(glam,hard,grunge..80te i 60te),ali mi je vremenom postao preblag,iako se tu i tamo ubaci po koja pesmica.
Uglavnom,što tvrđi zvuk
Mada mi ponekada prija i klasika..
Uglavnom,što tvrđi zvuk

Mada mi ponekada prija i klasika..
-
- prolaznik
Nas rok, najvise EKV..
-
- prolaznik
Jooj, ja sam zavisnik od muzike: bukvalno ne mogu da zapocnem dan a da pre toga ne poslusam neku pesmu ( po mogustvu dobru
Uglavnom je to pop i rock, ali to je vrlo stura definicija mog muzickog ukusa koji je poprilicno raznovrstan ( a kako i ne bi bio, kad je rec o mladjanoj osobi ) 

-
Ja zapravo slušam sve što mi se učini na prvi pogled dobro...Iako,sam završila nižu muzičku i sviram klavir nisam ljubtelj klasike ,ali volim i stranu,a i narondnu muziku.

-
- zainteresovan korisnik
Ja slusam sve skoro
volim rock ponekad...al najvise volim narodno, vlasko, da slusam neko kolo
Najvise od pevaca volim Srecko Susic, saban saulic, djani, toma, tozovac, miroslav...i mnogi mnogi drugi stari pevaci